Friday, January 8, 2016

NYX STARTER KIT

PROŠLE GODINE SAM PISALA O SVOJIM NYX FAVORITIMA, I TO JE ZASIGURNO BIO JEDAN OD NAJČITANIJIH POSTOVA NA MOM BLOGU. ŽELELA SAM TO DA PONOVIM OVE GODINE, MEĐUTIM, ODLUČILA SAM DA ODLOŽIM TO ZA MALO KASNIJE I OVOG PUTA PREPORUČIM PROIZVODE IZ NYX ASORTIMANA KOJE SMATRAM DA BI SVAKOME ODGOVARALI. BAŠ ZBOG TOGA, PRESKOČIĆU PROIZVODE POPUT PUDERA I USMERIĆU SE KA UNIVERZALNIM PROIZVODIMA.


BROJ JEDAN I ZVEZDA OVOG POSTA MORA BITI NYX PRO PALETA ZA KONTURISANJE LICA. AKO UZMEMO U OBZIR CENU OVE PALETE I CENE DRUGIH PROIZVODA IZ ASORTIMANA, OVA PALETA SPADA U SKUPLJE PROIZVODE. ALI! OVA PALETA SE ISPLATI, IZ PROSTOG RAZLOGA ŠTO NA NAŠEM TRŽIŠTU NE POSTOJI NI JEDNA DRUGA UNIVERZALNA PALETA ZA KONTURISANJE KOJU MOŽETE REFILOVATI I PERSONALIZOVATI. DAKLE, MOŽETE DA DOKUPLJUJETE ODREĐENE NIJANSE, I SAMIM TIM DA JE ADAPTIRATE VAŠIM POTREBAMA.


ONO ŠTO ŽELIM DA PODVUČEM KOD OVE PALETE JE PRO. PALETA JE ODLIČNA KAKO ZA PROFESIONALCE, TAKO I ZA KUĆNE USLOVE. NIJANSE SU JAKO PIGMENTOVANE, ŠTO ZNAČI DA SA OVIM PUDERIMA MOŽETE LAKO DA PRETERATE. TRUSE SE, ALI MINIMALNO. JEDNOSTAVNO, U GRANICAMA NORMALE. RUKU NA SRCE, NEĆETE NAĆI BOLJU PALETU NI ZA ISTO, NI ZA MANJE NOVCA.


LIČNO MOJ OMILJENI DEO PALETE JESTE NAJSVETLIJI, BISERASTI HAJLAJTER. JA BIH GA STAVLJALA SVUDA, SVAKI DAN! U ZAVISNOSTI OD KOLIČINE MOŽE IZGLEDATI SKROZ DRUGAČIJE. NJEGA NAJPRE BIRAM ZA NASTUPE, ALI I ZA SVAKI DAN, S TIM ŠTO GA TADA JEDVA DODIRNEM ČETKICOM. NASTAVILA BIH JA O HAJLAJTERU, ALI NE TREBA ZANEMARITI I OSTALE NIJANSE. ŠTO SE TIČE BRONZERA, NAJVIŠE MI SE DOPADA ONAJ HLADNOG PODTONA. PALETA JE SJAJNA ZA PUTOVANJA, JER JE MOŽETE KORISTITI I KAO PALETU SENKI - ŠTO NARAVNO MOŽETE UČINITI I SVAKI DAN. TAKO DA... AKO MENE PITATE - PRVO TO KUPITE, PA SVE OSTALO!SLEDEĆI NA SPISKU KUPOVINE POMALO ZAVISE OD VAŠIH PREFERENCIJA, MADA BIH JA ODABRALA NYX JUMBO OLOVKE. KADA BIH MORALA DA IH OPIŠEM U JEDNOJ REČI, BILO BI PRELAKO. NAJULTRAMULTIFUNKCIONALNE. OKEJ, IPAK DA VAM DAM ZNAČENJE TE REČI… ZNAČI DA OVE OLOVKE KORISTIM I U BODY ARTU, I NA MALOJ DECI, I KAO BAZA ZA SENKU, I KAO HAJLATER, I KAO KREMASTA SENKA, I NA VODENOJ LINIJI, I KAO OLOVKA ZA PISANJE... DOBRO, NE BAŠ TO POSLEDNJE… ŠALU NA STRANU, JEDNA OLOVKA ZAVRŠAVA MINIMUM PET POSLOVA; DVE SU VEĆ OZBILJAN BIZNIS.


JA NAJVIŠE KORISTIM CRNU I BELU, ODNOSNO MILK I BLACK BEAN; ALI NE SMEM IZOSTAVITI SPARKLY NUDE KAO MILJENICU, PREDIVNA ZLATNO ROZE NIJANSA. BELA VAM JE, PROSTO REČENO, NAJPOTREBNIJA U CELOJ PRIČI. CRNA JE NAJBOLJA BAZA ZA CRNI SMOKEY EYE, I STVAR KOJA ĆE UBRZATI PROCES STVARANJA TOG IZGLEDA. SVAKA SLEDEĆA BOJA ĆE DOĆI SAMA! SIGURNO NAJBOLJA STVAR KOJU MOŽETE KUPITI ZA TIH 470 DINARA U NYX ASORTIMANU.


JOŠ NEŠTO ŠTO JE SVIMA NAMA POTREBNO, NEZAVISNO OD ONOGA ŠTO PREFERIRAMO, JESTE DOBRA I JEFTINA OLOVKA ZA USNE. BEZ DOBRE CRVENE I NEUTRALNE OLOVKE ZA USNE NE MOŽETE NIGDE! BAŠ ZBOG TOGA, SLEDEĆE NA SPISAK STAVITE NYX OLOVKE ZA USNE! KREMASTE, PIGMENTOVANE, SA VELIKIM IZBOROM NIJANSI, PRISTOJNE CENE. ŠTA VAM JOŠ TREBA?


NA MENI JE DA VAM NAPOMENEM DA SU DOVOLJNO KREMASTE DA IH MOŽETE NANOSITI PREKO CELIH USANA, A OPET DOVOLJNO TVRDE DA MOŽETE ISCRTATI PRECIZNE KONTURE USANA. NA VAMA JE SAMO DA ODABERETE NIJANSU! MOJI LIČNI FAVORITI SU DEFINITIVNO BRAONKASTO-NEUTRALNE NIJANSE! KONKRETNO CAPPUCCINO, NUDE TRUFFLE I COFFEE. MEĐUTIM, NEMOJTE IZOSTAVITI LEGENDARNU HOT RED, PRAVA CRVENA NIJANSA! ŠTA JOŠ DA VAM KAŽEM OSIM... 367 DINARA. TOLIKO.


SMATRAM DA SVI NAVEDENI PROIZVODI ODGOVARAJU APSOLUTNO SVIMA, BEZ OBZIRA NA BOJU KOŽE, TIP KOŽE, TIP ŠMINKANJA KOJI BIRATE... TAKO DA, IMAJTE NA UMU DA UKOLIKO ŽELITE DA POKLONITE NEŠTO OD NAVEDENOG, NE MOŽETE PROMAŠITI!

DA LI STE NEŠTO OD NAVEDENOG PROBALI? DA LI BI VOLELI DA ČITATE O NEČEMU ODREĐENOM IZ NYX PONUDE?

HVALA NA ČITANJU!
SOOLTANEEYAH.

No comments:

Post a Comment