Tuesday, January 5, 2016

CALA URBAN STUDIO ČETKICA ZA BLEND

U OVOM POSTU ĆU POKUŠATI DA RAZREŠIM JEDNU MISTERIJU... KAKO JE MOGUĆE DA BLOGOSFERA NE PRIČA O NOVIM CALA URBAN STUDIO ČETKICAMA? PITANJE JE SAD.


BILA SLUČAJNOST ILI NE - CALA URBAN STUDIO ČETKICE LIČE NA REAL TECHNIQUES ČETKICE IZ DUO-FIBER KOLEKCIJE ( O KOJIMA MOŽETE PROČITATI OVDE ). TO JE BILO PRESUDNO U KUPOVINI OVE ČETKICE. INTERESOVALO ME DA LI JE SAMO STVAR U IZGLEDU ILI IM JE IPAK ZAJEDNIČKI I KVALITET. O TOME DALJE U TEKSTU.


ZA POČETAK, ZA SVAKU POHVALU JE ČINJENICA DA DOLAZI U KUTIJI, A NE U KESICI. ISTINA JE DA JE TO SAMO KUTIJA, ALI TO JESTE POEN VIŠE ZA IMIDŽ I SIGURNO DOBRA ZAŠTITA OD NEZADOVOLJSTVA. MORA DA VAM SE BAREM JEDNOM DESILO DA KUPITE ČETKICU UPAKOVANU U KESICU KOJA SE BAREM MALO IZDEFORMISALA! 


KADA JE U PITANJU DRŠKA, MISLILA SAM DA NEĆU USPETI DA PRONAĐEM RAZLIKU. OSIM NATPISA, RAZLIKA JE MINIMALNA I JEDVA PRIMETNA. ISTE SU BOJE, SA GUMENIM DNOM, ISTE DUŽINE... VEROVALI ILI NE, RAZLIKA IDE U PRILOG CALA ČETKICI! KOD CALA ČETKICE JE VRH DRŠKE ZAOBLJEN KA DLAČICAMA. MOŽDA ZVUČI NEBITNO, ALI NA TAJ NAČIN VODA TEŽE DOPIRE DO LEPKA. SAMIM TIM, LAKŠE I DUŽE ĆETE JE OČUVATI.


MEĐUTIM, TO NIJE JEDINA RAZLIKA. KOLIKO GOD OVE ČETKICE SLIČNO IZGLEDALE, GOTOVO IDENTIČNO - DLAČICE SU TE KOJE IH SKORO ČINE SKROZ DRUGAČIJIM. ZAJEDNIČKA IM JE SVRHA; SLUŽE ZA BLENDOVANJE. TAKOĐE, OBE IMAJU DVOSTRUKI SISTEM VLAKANA. CALA ČETKICA JE TA KOJA IMA ZNATNO GUŠĆE POREĐANE DLAČICE. ZBOG TOGA, CENIM DA JE IDEALNA ZA GRUBO BLENDOVANJE, BLENDOVANJE OŠTRIH LINIJA. DOK JE REAL TECHNIQUES TU IDEALNA ZA FINESE U BLENDOVANJU, KOJE SU NAJNEOPHODNIJE ZA SMOKEY EYES.JOŠ JEDNA RAZLIKA... IPAK NISU TAKO SLIČNE! BOLNA TAČKA SVIH NAS - CENA. OVA STAVKA OPET IDE U KORIST CALA ČETKICE! CENA CALA ČETKICE JE 530 DINARA U ALEXANDAR COSMETICS RADNJAMA, DOK REAL TECHNIQUES ČETKICA NE MOŽE DA SE KUPI POSEBNO, VEĆ SAMO U SETU PO CENI OD 3 520 DINARA ( SADA NA AKCIJI 2 992 DINARA ).


DAKLE, CALA URBAN STUDIO ČETKICA NIJE SAMO JEDNA KOPIJA U NIZU POPULARNIH REAL TECHNIQUES ČETKICA! AKO MENE PITATE, TREBAJU VAM OBE!

DA LI STE VI PROBALE NOVE CALA ČETKICE? KAKO VAM SE DOPADAJU?

DO SLEDEĆEG ČITANJA,
SULTANIJAH.

4 comments:

 1. Baš sam gledala tu liniju i razmišljala treba li mi ali i dalje ne znam kako se osećam povodom ovih duo fiber četkica za blendanje senke. Šta je ovo u pozadini? Pakovanje izgleda divno :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ova četkica bi ti bila dobar početak do prelaska na duo fiber, jer nije duo fiber u punom smislu te reči kao RT četkica. :D
   U pozadini je Estee Lauder LE praznična kolekcija, prelepa i ovako i za slikanje. :)

   Delete
 2. Videla sam ih i moracu da ih narucim! Cetkica nikada dosta, definitivno! :) <3

  ReplyDelete