Saturday, June 27, 2015

REAL TECHNIQUES DUO-FIBER COLLECTION

REAL TECHNIQUES JE KONAČNO STIGAO KOD NAS! NEMA VIŠE NABAVLJANJA IZ INOSTRANSTVA! SVI LJUBITELJI ŠMINKE ZNAJU ZA OVE HVALJENE ČETKE KOJE SU KREIRALE SEM I NIK ČEPMEN. MOŽETE IH VIDETI KOD GOTOVO SVIH POZNATIH YOUTUBE-ERICA. A SADA SVE VIŠE I NA NAŠOJ BLOGOSFERI... MEĐUTIM, NIGDE NISAM NAIŠLA NA RECENZIJU DUO-FIBER KOLEKCIJE, ŠTO JE JEDAN OD RAZLOGA ŠTO VAM JE DANAS PREDSTAVLJAM.

UKOLIKO NE ZNATE, REAL TECHNIQUES ČETKICE MOŽETE PRONAĆI U DM OBJEKTIMA ILI NA NJIHOVOM SAJTU, GDE SE NALAZI NJIHOVA KOMPLETNA PONUDA.


ONO ŠTO ČINI OVE ČETKICE DRUGAČIJIM JESTE SISTEM DVOSTRUKIH VLAKANA. TO ZNAČI DA SU OVE ČETKICE SAČINJENE OD DVE RAZLIČITE VRSTE SINTETIČKIH VLAKANA. JEDNE SU KRATKO SEČENE, DOK SU DRUGE DUGE. SINTETIČKA VLAKNA NAM, USTVARI, OMOGUĆAVAJU DA RADIMO I SA TEČNIM I SA KAMENIM, KAO I SA KREMASTIM PROIZVODIMA. VLAKNA SU IZUZETNO MEKANA I SREDNJE GUSTO RASPOREĐENA. JA MEKANIJE ČETKICE OD OVIH NEMAM. NANOŠENJE ŠMINKE UZ OVE ČETKICE PREDSTAVLJA PRAVI UŽITAK...
NJIHOVA KARAKTERISTIČNA DRŠKA NE IZOSTAJE NI U OVOJ KOLEKCIJI, SA JEDINOM RAZLIKOM U BOJI. OVOG PUTA SU NJIHOVE ALUMINIJUMSKE DRŠKE BELE BOJE, ŠTO ME MALO PLAŠILO ZA ODRŽAVANJE. MEĐUTIM, DO SADA TO NIJE PRAVILO NIKAKAV PROBLEM. ZAISTA SU PRIJATNJE ZA RAD, JER SU LAGANE. KADA SAM KUPILA SVOJU PRVU REAL TECHNIQUES ČETKICU, NAJFASCINANTNIJE MI JE BILO KOLIKO SU LAKE TE ČETKICE. IAKO TO DELUJE NE TAKO BITNO, JA SAM UBEĐENA DA JE TO JEDNA OD KLJUČNIH STAVKI OVIH ČETKICA.


SET SE SASTOJI OD TRI ČETKE: DUO-FIBER FACE BRUSH, DUO-FIBER EYE BRUSH I DUO-FIBER CONTOUR BRUSH.


 • DUO-FIBER FACE BRUSH JE PREVEDENA KAO ''ČETKICA ZA NEŽNO NANOŠENJE'', ŠTO JE PRIZNAĆEMO SMEŠAN PREVOD ZA OVU ČETKU. MADA JE TEŠKO PREVESTI NAZIVE ČETKI NA SPRSKOM, JA BIH REKLA DA JE TO ČETKA ZA PUDER. U MOM SLUČAJU JE NAJVEĆU PRIMENU NAŠLA PRI NANOŠENJU KAMENOG PUDERA, KADA BIH SETOVALA ŠMINKU. ILI ČAK MINERALNOG PUDERA. SA NJOM JE NEMOGUĆE PRETERATI. OSTAVLJA NAJPRIRODNIJI MOGUĆI FINIŠ. TAJ PRIRODAN FINIŠ JE RAZLOG ŠTO TOLIKO VOLIM OVAJ SET. I BAŠ ZBOG TOGA, ČESTO BIH NANOSILA RUMENILO SA TOM ČETKICOM - JER KOLIKO GOD IMALI ''TEŠKU RUKU'' ZA RUMENILO, NE MOŽETE PRETERATI. SMATRAM DA JE OVA ČETKICA NAJIDEALNIJA ZA NANOŠENJE KAMENIH PROIZVODA ILI ONIH U PRAHU. 

 • DUO-FIBER EYE BRUSH JE TAKOĐE SMEŠNO PREVEDENA SA ''ČETKICA ZA ZAVRŠNO ŠMINKANJE OČIJU''. NIJE MI BAŠ JASNO ŠTA BI TREBALO DA BUDE ZAVRŠNO ŠMINKANJE OČIJU, ALI MI JE POTPUNO JASNO DA JE TO ČETKICA ZA BLENDOVANJE. TAČNIJE, TO JE MOJA OMILJENA ČETKA ZA BLENDOVANJE. SESTRE ČEPMEN VOLE DA KORISTE IZRAZ DA NJIHOVE ČETKICE RADE POSAO UMESTO NAS. UPRAVO TO TA ČETKA I RADI KADA JE U PITANJU BLENDOVANJE. GOTOVO SAM SIGURNA DA OVA ČETKA NAJBRŽE, TJ. NAJEFIKASNIJE BLENDUJE OD SVIH KOJE SAM MOGLA DA PROBAM. SLOBODNO MOGU REĆI DA MI JE OVA ČETKICA OMILJENA ČETKICA IZ SETA.
 • DUO-FIBER CONTOUR BRUSH, ZAMISLITE, TAČNO PREVEDENA KAO ''ČETKICA ZA OBLIKOVANJE I KONTURISANJE'', JE NAJPOPULARNIJA IZ SETA. PITAM LI SE ŠTO... IAKO MI NIJE NAJOMILJENIJA, ONA OSTAJE NAJKORIŠĆENIJA. ZAISTA JE POGODNA ZA KONTURISANJE LICA. POGOTOVU KREMASTIM PROIZVODIMA; ZA NJIH KAO DA JE STVORENA! MEĐUTIM JA JE NAJVIŠE KORISTIM ZA NANOŠENJE BB KREME. NE ZNAM ZAŠTO, ALI ONA JE MENI NAJPOGODNIJA ZA TO, JER IMAM MNOGO ZANIMLJIVLJIJE ČETKICE ZA KONTURISANJE. NE KUPI PREVIŠE PROIZVODA, A DOBRO BLENDUJE PROIZVODE TOG TIPA.

MADA OVE ČETKICE IMAJU TAČNO ODREĐENU PRIMENU, ONE SU NAJPRE MULTIFUNKCIONALNE. SA JEDNOM OD TIH ČETKICA MOŽETE ZAVRŠITI VIŠE STVARI U TOKU ŠMINKANJA. DVOSTRUKA VLAKNA SU ODLIČNA ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU, ŠTO JE VELIKI PLUS OVOG SETA. TREBA SPOMENUTI I DA SU ZAISTA LAKE ZA ODRŽAVANJE, I GENERALNO IZDRŽLJIVE ČETKICE. NA KRAJU KRAJEVA, AKO STE BAREM MALO ZALUĐENIK U ŠMINKU, KUPIĆE VAS ČINJENICA DA JE OVO NJIHOVA LIMITIRANA SERIJA...

JEDNOM REAL TECHNIQUES - UVEK REAL TECHNIQUES!

DA LI STE PROBALE REAL TECHNIQUES ČETKICE? KOJE PREPORUČUJETE?

DO SLEDEĆEG POSTA,
SULTANIJAH.

6 comments:

 1. Izgledaju lepo sa belom drškom. Ja samo iščekujem dan kada ću nabaviti neku za svoju kolekciju ali ih u mom DM-u nema :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naruči ih preko sajta! Tamo je barem ponuda kompletna. :)

   Delete
 2. Imam Powder brush,odlična je.Pokupi i nanese pudera taman koliko treba,mekana,nežna,oduševljena sam!

  ReplyDelete
 3. Ukoliko se neko pita sta prvo probati od njih moja definitivna preporuka je Expert Face Brush iz osnovne linije...to je cetkica koja vredi svaki dinar i mislim da nju treba prvo probati. :) super post ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja je još uvek nisam probala, ali planiram da je kupim. Samo nikako da dođe na red...
   Hvala! :)

   Delete