Wednesday, August 26, 2015

NOVITETI | ŠVAJCARSKA

I OVOG LETA SAM OTPUTOVALA U SVOJU RODNU ŠVAJCARSKU! IAKO PUT NIJE BIO TURISTIČKOG TIPA, KUPOVINU SAM JOŠ PRE ODLASKA ISPLANIRALA. KAKO SAM PREČISTILA SVOJU ŠMINKU I IZBACILA SVE ŠTO MI JE BILO NEPOTREBNO, NISAM ŽELELA DA DOZVOLIM DA PONOVO DOĐEM U TU SITUACIJU. PA JE TAKO MOJA LISTA BILA FORMIRANA NA OSNOVU SVOJIH POTREBA, BLAGO SE OSLANJAJUĆI NA SVOJE ŽELJE.

PRVO NA SPISKU SE NAŠAO PUDER. DUGO SAM ŽELELA DA PROBAM NUDE AIR, ALI ME JE U TOJ KUPOVINI UVEK SPUTAVALA MOJA PROBLEMATIČNA KOŽA. MAGIČAN JE, SAMO NE U SMISLU POKRIVNOSTI. CENA JE JEDINI MINUS, MEĐUTIM, DIORU JE SVE OPROŠTENO - JER DOBAR IZGLED KOŽE NEMA CENU.

H&M ODLIČNO ZNA ŠTA TREBA STAVITI PORED KASE... PALA SAM NA TAJ POZNAT MARKETINŠKI TRIK I TAKO KUPILA SVOJU PRVU KABUKI ČETKICU. JESTE DA NIKAD NE BIH ŽALILA TRI FRANKA, ALI ODLIČNO SAM PROŠLA. ČETKICA JE ZAISTA ODLIČNOG KVALITETA. NEVEROVATNO MEKANA, DOVOLJNO GUSTIH DLAČICA, OTPORNA NA PRANJE. PUN POGODAK!DIOR DOLCE VITA JE PARFEM U KOJI SAM SE DOSLOVNO ZALJUBILA. PRSKALA SAM GA NEKOLIKO PUTA U RADNJAMA NA SEBI DA BIH BILA SIGURNA DA GA ŽELIM. I SVAKI PUT KAD BIH GA PRSNULA NE BIH MOGLA DA PREKINEM DA GA MIRIŠEM. TO JE DEFINITIVNO MOJ OMILJENI KUPLJENI KOMAD!


STVARNO SAM IMALA PUNO SREĆE KADA SU SNIŽENJA U PITANJU. PRECRTALA SAM JOŠ JEDNU STVAR SA SVOJE LISTE ŽELJA KUPOVINOM CHEEK POP RUMENILA. CLINIQUE ME JE ODUŠEVIO OVIM RUMENILOM, TAKO DA JE SIGURNO VREDAN TIH NOVACA. IZABRALA SAM NIJANSU BERRY POP, PRAVU LETNJU NIJANSU. PRESREĆNA SAM ŠTO JE KONAČNO U MOJIM RUKAMA.


Ma koliko god zaobilazila štandove sa ruževima, i to u širokom krugu - ovo je moralo da se desi. Ali opravdano, obećavam! Odavno me nije neka nude nijansa oduševila kao što je Last Dance iz NARS limitirane kolekcije. Po mom mišljenju, njihove cene su malo bezobrazne. Da nije bio pedeset posto snižen, verovatno bih ga samo žalila...


OVU PRESLATKU GLUPOST ĆU SAMO PREĆUTATI...


MRZIM KOREKTORE! IMAM DOSTA SUVU KOŽU U OKOLOOČNOM PREDELU I DOSTA EKSPRECIONIH BORICA, A KOREKTOR MI SAMO TO VIŠE NAGLASI. NA PUTU KA POMIRENJU SA KOREKTORIMA, NAPRAVILA SAM KOMPROMIS JEDINO SA MAYBELLINE AGE REWIND KOREKTOROM. OVA KUPOVINA JE BILA SAMO STVAR OBNOVA RATNIH ZALIHA. DA NE DUŽIM, SVI ZNAJU KOLIKO JE OVAJ KOREKTOR DOBAR...


POSLEDNJE ŠTO SAM KUPILA JESU ZOEVA ČETKICE. NIJE BEZVEZE ŠTO IH SVI HVALE. SNIŽENJA SU ME USREĆILA ZA ČAK TRI ČETKICE! ODLUČILA SAM SE ZA: LUXE PENCIL, LUXE SOFT CREASE I WING LINER - JER SMATRAM DA SU ONE OSNOVNE. ČUVAM DOBRE SLIKE DA BIH IM POSVETILA POST. TAKO DA SE STRPITE ZA VIŠE DETALJA.TO BI BILI MOJI ULOVI IZ ŠVAJCARSKE!

DA LI STE NEGDE OTPUTOVALI OVOG LETA? GDE?

DO SLEDEĆEG ČITANJA,
BEAUTY SOOLTANEEYAH.

1 comment: