Monday, June 15, 2015

TRENUTNI FAVORI

POČINJEM SA JEDNIM DUGOGODIŠNJIM FAVORITOM - LABELLO CLASSIC CARE BALZAM ZA USNE. VERUJEM DA VAM JE OVAJ PROIZVOD I VIŠE NEGO POZNAT... KOLIKO GOD NAILAZILA NA DOBRE BALZAME, IPAK SE UVEK VRAĆAM NJEMU. ISTINA JE DA JE VOSKASTE TEKSTURE I DA NIJE POGODAN ZA MAZANJE U TOKU DANA JER VAM USNE MOGU IZGLEDATI MASNO; ALI NE POSTOJI BOLJI OPORAVAK ZA USNE U TOKU NOĆI NEGO UZ POMOĆ NJEGA.


MOGU SE POHVALITI TIME DA SAM POČELA DETALJNO DA NEGUJEM SVOJU KOŽU, U NADI DA ĆE JEDNOG DANA IZGLEDATI KAKO ŽELIM. BAŠ ZBOG TOGA, SVOJU KOMPULSIVNU KUPOVINU ŠMINKE SAM ZAMENILA KOMPULSIVNOM KUPOVINOM PROIZVODA ZA ČIŠĆENJE LICA...SLEDEĆI NA LISTI SU:

 • EUCERIN DERMO PURIFYER PILING PREDSTAVLJA JEDNU DOSTA BLAGU VERZIJU PILINGA, ALI I EFIKASNU. ČESTOM UPOTREBOM OVOG PILINGA SAM PRIMETILA JEDNU TRAJNU PROMENU NA SVOJOJ KOŽI; KOŽA MI JE POSTALA GLATKA. OVAJ PILING JE IDEALAN ZA MASNU I PROBLEMATIČNU KOŽU. ONO ŠTO MI SE POSEBNO DOPADA KOD NJEGA JESTE ČINJENICA DA  DUBINSKI PROČISTI KOŽU NA NEŽAN NAČIN.
 • NOREVA EXFOLIAC ACNOMEGA 100 JE MOJE NAJVEĆE OTKROVENJE I MOJA NAJVEĆA LJUBAV. DUGO VREMENA VODIM BORBU SA PROBLEMATIČNOM KOŽOM, A TA BORBA MI JE ZNATNO OLAKŠANA OD KADA SAM OTRILA EXFOLIAC LINIJU. EFIKASNI PROIZVODI PROTIV BUBULJICA SU MI STVARALI NOVE PROBLEME - IRITACIJE, FLEKE, DEHIDRATACIJU; I ZBOG TOGA, SVAKI NOVI PROIZVOD SAM KORISTILA UZ OGROMAN STRAH. OVU KREMU CENIM JER STVARNO NEGUJE KOLIKO I REŠAVA PROBLEM BUBULJICA. INTEZIVNO HIDRIRA I ŠTITI KOŽU, ALI I INTEZIVNO SMANJUJE PROBLEME. PRAVO BLAGO. 

PROTEKLIH PAR MESECI SAM MRZELA DA SE ŠMINKAM. BUKVALNO NE PAMTIM KADA JE ŠMINKA OVOLIKO LOŠE IZGLEDALA NA MOJOJ KOŽI. DODUŠE SA RAZLOGOM... ČINI MI SE DA MOJA KOŽA BRŽE ODREAGUJE NA STRESNE SITUACIJE NEGO MOJA SVEST. BILO KAKO BILO, OPET SAM USPELA DA IZDVOJIM PROIZVODE KOJE SAM STVARNO VOLELA.

PRVA STVAR KOJU BIH IZDVOJILA JESTE SMASHBOX PHOTO FINISH PRAJMER. UJEDNAČAVA TEN, SMANJUJE IZGLED PORA I BLAGO MATIRA. ZA MOJU PROBLEMATIČNU KOŽU SA IZRAŽENIM PORAMA - PUN POGODAK! KADA SAM GA KUPILA, BLAGOREČENO SAM GA MRZELA. RAZLOG JE BIO PROST... NISAM MU OSTAVLJALA VREMENA DA DELUJE. POTREBNO JE 2-3 MINUTA DOK ISPUNI SVA SVOJA OBEĆANJA. NAKON TOGA, PRAVA JE MILINA STAVLJATI TEČNI PUDER PREKO.

SLEDEĆA STVAR BI BILA GOLDEN ROSE SILKY TOUCH KAMENI PUDER. OVAJ KAMENI PUDER SAM DOBILA NA POKLON I NISAM GA KORISTILA SVE DOK MI NIJE HITNO ZATREBAO KAMENI PUDER KOJI SAM BILA POTROŠILA. NISAM MOGLA DA VERUJEM DA MI SE DOPADA! OVO NIJE PUDER KOJI PRUŽA POKRIVNU MOĆ, OVO JE PUDER ZA SETOVANJE KOJI OSTAVLJA KOŽU NEVEROVATNO NEŽNOM NA DODIR. U MEĐUVREMENU SAM DOKUPILA SVOJ NAJDRAŽI KAMENI PUDER, ALI JOŠ NIJE DOŠAO NA RED ZBOG OVOG PUDERA.


MOJ OMILJENI LAK SVIH VREMENA JE POSTAO ESSIE - TOO TOO HOT. NISAM SIGURNA DA LI JE VIŠE DO BOJE ILI SAME TEKSTURE LAKA. ČINJENICA JE DA SAM ZALUĐENA OVOM BOJOM, ALI MORAM POHVALITI KVALITET OVIH LAKOVA. NE BIH IMALA NIŠTA DRUGO DA KAŽEM OSIM ''DON'T BELIEVE ME JUST WATCH!'' .U OVOJ KATEGORIJI ĆU SVRSTATI JEDNO ULJE ZA KOSU. ZABRINJAVAJUĆA JE ČINJENICA DA JA NEŠTO VOLIM OD PROIZVODA ZA KOSU, OBZIROM DA JA TO SVE NUŽNO KORISTIM I NIKAKO DRUGAČIJE... U PITANJU JE SYOSS ABSOLUTE  OIL - NAJLAGANIJE ULJE ZA KOSU KOJE SAM IKADA PROBALA. ALI NE VOLIM GA OVOLIKO ZBOG TOGA. MENE IZNOVA I IZNOVA ODUŠEVLJAVA KOLIKO MOJI KRAJEVI BUDU MEKANI NAKON KORIŠĆENJA OVOG ULJA. A NI MIRIS NIJE UOPŠTE LOŠ, HAHA.


PLES JE NEŠTO ŠTO ME ČINI, ZBOG TOGA SMATRAM DA MORA IMATI SVOJE MESTO NA MOM BLOGU. PA TAKO ĆU MESEČNO BIRATI NEŠTO ŠTO MISLIM DA JE VREDNO PREDSTAVITI IZ PLESNOG SVETA. A OVOG MESECA JE TO... MASTER TURN! NEMA PAR MESECI KAKO JE U MOM VLASNIŠTVU, A ZALUĐENA SAM OVOM DASKOM! ZA ONE KOJI NE ZNAJU, OVO JE DASKA KOJA POMAŽE PRI UVEŽBAVANJU RAZVNOTEŽE I OKRETA U PLESU. NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO JE VEŽBANJE OKRETA ZABAVNO UZ OVU SPRAVICU! JA JESAM NEKO KO ODUVEK VOLI DA VRTI PIRUETE, ALI SADA JE TA LJUBAV PREŠLA NA VIŠI NIVO! OVU IGRAČKU MOŽETE PRONAĆI U BACKSTAGE-U, U DOBRAČINI, U BEOGRADU.


TO BI BILI SVI MOJI TRENUTNI FAVORITI!

MORAM PRIZNATI DA MI JE POSEBNO DRAGO ŠTO SE VRAĆAM BLOGOVANJU. POSLE SVIH RUŽNIH TRENUTAKA, KOJI SE NI NE ZAVRŠAVAJU, OVO DOĐE MOJ BEG OD STVARNOSTI I PRAVI LEK ZA DUŠU.

NADAM SE DA VAM SE SVIDEO OVAJ POST! KOJI SU VAŠI TRENUTNI FAVORITI?

DO SLEDEĆEG POSTA,
SULTANIJAH.

5 comments:

 1. Da li se sećaš možda koliko je koštao Mater Turn? :)

  ReplyDelete
 2. Welcome back!
  Svidja mi se jako essie nijansa, super favoriti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno!
   Ja sam bukvalno zaluđena ovom crveno/koralno/narandžastom bojom. :D

   Delete